tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hyvastien viikonloppu

Loppuviikosta on ollut jos jonkinmoista ohjelmaa. Perjantaina oli harjoittelun virallinen loppumispaiva, ja sillon kaikki harjoittelussa olleet kokoontuivat klo 12 lahipubiin paivakaljalle juhlimaan harjoittelun loppumista. Sinne mekin siin suunnattiin! Paikalla oli useampi kymmenta opiskelijaa, monelta eri osastolta. Loydettiin oman osastomme tytot, ja lahdettiin pubista heidan kanssaan lounaalle. Ei olla oltu mitenkaan kovin laheisia naiden kahden kanssa, mutta oli silti mukava nahda viimeisen kerran ja hyvastella toisemme. Saimme hyvia matkavinkkeja mantereelle, ja luvattiin etta jos he joskus eksyy Suomeen niin meilta loytyy majapaikka. :D



Illalla hengailtiin Hellen ja Simonin kanssa, silla heidan lento lahti lauantaina takaisin Tanskaan. Oli tosi haikeet fiilikset, silla Hellesta tuli tosi hyva kaveri ja vietettiin paljon aikaa yhdessa. Taas oli siis hyvastien paikka, mutta tullaan pitamaan varmasti yhteytta ja toivottavasti piankin nahdaan taas. :) Helle antoi myos kassillisen vaatteitaan, joita aikoi heittaa pois kun ei mahtuneet matkalaukkuun. Piru vie, koska ne oli kaikki kivoja ja mulle sopivia! :D Nyt mulla on ongelmana tilanpuute....Tanaan sunnuntaina oltiin Victorian  laksiais-piknikilla, ja tarjolla oli pastasalaattia ja kakkua ja vaikka mita. Victoria lahtee tiistaina takaisin Ruotsiin. Eli aikamoista hyvastien jattamista tama viikonloppu on ollut. Tuntuu ihan mahottomalta etta ollaan oltu taalla jo yli 2 kk! Ollaan tutustuttu ihan mahtaviin ihmisiin, ja nyt sitten kaikki vaan lahtee ja mekin lahetaan ja todennakoisesti suurinta osaa naista ihmisista ei tapaa enaa koskaan. Ja kun kaikki ymparilta lahtee takaisin kotiin niin on itekin tajunnut ettei oma kotiinlahto ole kaukana.. Kun ei ihan viela malttais. :)
 Viikonlopun aikana on tullut myos vakerrettya portfoliota, etta sais sen pois alta ennen reissuunlahtoa. Sunnuntaina, vihdoin ja viimein sain sen valmiiksi! Siita tuli 43 sivua pitka, suurin osa on ihan hopohopoa mutta onpahan nyt ainakin tehty. Nyt voi keskittya vaan matkan suunnitteluun ja pakkailuun. Aloitin pakkaamisen myos sunnuntaina, ja se on TUSKAA! Helvetti, kun sita saa kerattya ymparilleen omaisuuden parissa kuukaudessa.. Kylla melkeen kaikki mukaan mahtuu, suunnittelin jo alun perin etta jatan sitten joitakin huonoimpia/vahan kaytettyja vaatteita tanne niin on tilaa uusille. ;) Muttamutta. Ei oo siltikaan kauhean mukava raahata taytta rinkkaa mukanaan ympari Australiaa, vahemmallakin parjaisi. Voi olla etta pistan paketin tulemaan Suomeen pain semmosta tavaraa mita ei taalla enaa tarvi. 
   
Victoria :)
Riikka ja tanskalaiset ystavamme :)
Tarkempia matkasuunnitelmia meilla ei edelleenkaan oo, mika on mun mielesta tosi kiva. Mennaan sinne minne halutaan ja mika tuntuu hyvalta. :) Aloitetaan siis Melbournesta, siella tarkoitus olisi tehda Great Ocean Road. Sielta jatketaan itarannikkoa ylospain, ehka Byron Bay, Brisbane, Cairns..? Jossain kohti treffaan Sofian, se majailee ainakin talla hetkella Brisbanessa. Ja kun Riikka lentaa kotiin, ma lahden Sydneyyn ottamaan Topin vastaan ja sit saadaan lomailla yhdessa pari viikkoa! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti