torstai 11. huhtikuuta 2013

We care 4Kids!

Tervetuloa osastolle 4K!

Sisaan paasee ovikelloa soittamalla. Osasto on suljettu osasto, eli ovet ovat koko ajan lukossa ja sisaan ja ulos paasee vain pyynnosta. Tama sen takia ettei lapset karkaisi.
 
Nurses Station eli kanslia. Tassa tyoskentelee niin sihteeri kuin hoitajatkin. Tiskin takana nakyy kansioita, sielta loytyy potilaskansiot seka tyhjia kaavakkeita, infokansioita ym. Tila on pieni, eika siina mahdu kirjoittamaan esim. muistiinpanoja silla tistin takana on usein ruuhkaa. Monesti taytyykin tehda paivasuunnitelmat ja muistiinpanojen kirjoittamiset jossain muualla, kahvihuoneessa tai kuten kuvassa nakyy.
Kuvassa on muuten opiskelija tummansinisissa vaatteissa ja vieressa sairaanhoitaja paikallisissa tyovaatteissa. Hoitajilla on tumma hame/housut ja vaaleansininen pikee-, tai kauluspaita.

Potilashuone. Jokaisen potilassangyn vieresta loytyy iso nojatuoli, jonka saa levitettya vanhemmalle sangyksi. Sankyjen paadyssa on paikat potilaskansioille.
 
Treatment room eli hoitohuone. Osastolla pyritaan siihen etta kaikki toimenpiteet mita osastolla lapsille tehdaan, (kanylointi, verikokeiden otto ym.) tehtaisiin tassa huoneessa, ja potilashuone rauhoitettaisiin lepoon ja turvalliseksi paikaksi missa saa olla rauhassa.

Laakehuone
 
"Huuhteluhuone" :D
Taalla ei kylla sellaista tunnetakaan, ja kaytanto on erilainen kuin mihin olen Suomessa tottunut. Taalla ei esim. ole Dekoa osastolla, enka oikein edes tieda miten valineet puhdistetaan ja mihin kaytetyt valineet viedaan.

Aikuisten alue. Kaytavan paaty on tarkoitettu vain lasten vanhemmille seka vanhemmille potilaille, ja sinne on lapsilta paasy kielletty. Alueen saa portilla eristettya. Mielestani tosi hyva idea, silla joskus vanhemmat joutuvat olemaan pitkia aikoja osastolla, ja valilla tarvitsee paikan itselleen jossa saa kayda lepaamassa ja peseytymassa.

Aikuisten alueelta loytyy huone vanhemmille, jossa on mikro, jaakaappi, kahvinkeittomahdollisuus, tv, vessa ja suihku. Taalta loytyy myos nojatuolit jotka saa levitettya sangyksi.

Aikuisten alueelta loytyy myos potilaille oma vapaa-ajan tila.

Leikkihuone jee! Osastolla on ihan uskomattomat leikkitilat lapsille. Etualalla huone jossa voi askarrella, lukea, touhuta. Taka-alalle avautuu leikkihuone, joka on ISO, ja jossa on monenmoista harvelia, leikkimokkia, pehmustettu lattia ja vaikka mita. Osastolta loytyy myos kouluhuone.

Tekis itekin mieli menna leikkimaan!


Lumikki ja 7 kaapiota!

Osastolta loytyy akvaario, jota on monen lapsen kanssa kayty ihmettelemassa.

Heihei!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti