sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Ei mitaan

Niin, sita just me ollaan taalla viime paivat tehty. Ei mitaan! Silta se ainakin tuntuu kun paivat menee harjoittelussa ja illat lenkilla ja lohoillessa sadetta piilossa, ettei oo saanut mitaan hyodyllista aikaan. Yks paiva ihan hatkahdin etta taalla sita ollaan Australiassa ja pitais nauttia ja kokea, eika me tehda MITAAN. Okei vahan karjistettya, ehka se on ihan hyva valilla huilatakin, ei sita jaksa koko ajan olla menossa. :) Ja kylla me nautitaan ja koetaan ja nahdaan juttuja, paljonkin!

Pullan leipominen on totista hommaa!

Aika natteja tuli!
 Harjoittelussa oli tokavika viikko, jaljella on enaa 3 paivaa. Viikko oli hyva, otin hoitaakseni 3 potilasta, eli tavoitteeseen on paasty! Mutta kylla se alkaa jo kyllastyttamaankin, ei harmita etta ens viikolla loppuu. Huomenna maanantaina menen koko paivaksi labraan ottamaan verikokeita, jee! Sita on saanut vahan harjoitella osastollakin mutta ihan huippua paasta pistelemaan ihmisia lisaa. :D Tiistaina on normipaiva osastolla, ja keskiviikkona onkin viimeinen paiva. Leivoimme tanaan sunnuntaina korvapuusteja, joita viemme viimeisena paivana osastolle kiitokseksi. Tarkoitus olisi leipoa myos perunarieskoja jos vain jossain valissa kerkeamme! Leipominen oli aika mielenkiintoista kun taalla ei niin noita keittiovalineita ole tarjolla. Uunin kanssa sai myos jannittaa etta toimiiko vaiko eiko, ja ekasta pullasatsista paloikin pohja kun toimi vahan liian hyvin. Mutta hyvia pullia tuli olosuhteista huolimatta!

Viikonloppuna oli vahan muutakin happeninkia. Helle ja Simon jarjesti perjantaina laksiaisbileet, koska he lahtevat viikon paasta lauantaina kotiin. Bileet pidettiin Nurses Homella, ja vakea oli paikalla aikamoisesti. Isantapari (ei ne oikeasti oo pari) oli hommannut paikalle 3 laatikollista halppisviinia, tequilaa ja naposteltavaa. Tequilan kanssa oli tarjolla perinteisesti sitruunaa ja suolaa, mutta myos appelsiinia ja sokeria! Se oli aika mielenkiintoisen makuista. :D Ilta oli ihan superhauska, jossain valissa kaytiin pihalla pelaamassa juomapelia ja meno Nurses Homella oli niin hyva, ettei paasty edes baariin asti. Kuvia illasta on vaikka kuinka paljon, mutta ei paljoakaan julkaisukelpoisia. :D



Taalla on syksy tullut, on kylmaa ja markaa ja pimeeta. Oisin lampotila on jo lahella nollaa, paivisin 10-15 astetta. Eli ei taalla helteessa paistatella! Reilu viikko ja sitten me haippastaan taalta, toivottavasti lampimaan Melbourneen. :) Mutta sita ennen pitaa hyvastella vaihtarikaverit, lopettaa harjoittelu ja ainiin, poseerata lehteen! Meista kaikista vaihtareista (Suomi, Ruotsi, Tanska) tehdaan lehtijuttu johonkin paikalliseen (?) lehteen keskiviikkona. Toivottavasti keretaan saada julkaistu juttu kasiimme viela ennen kuin lahdetaan. :)

Keskiviikkona taas juhlitaan, harjoittelun loppumista mutta myos meikalaisen vanhentumista! 24 vuotta on silloin taynna, niin pitaahan sita juhlia. En kyllakaan jaksa ihan niin villeja bileita jarjestaa mita tanskalaiset piti, mutta jos sita jotain kehittelis. Tarjoan kaikille korvapuustit, kun niita tuli niin tuhottomasti. :D Ja jos joku siella Suomen paassa haluaa muistaa mua synttaripaivana, niin matkakassaa saa kartuttaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti