tiistai 28. toukokuuta 2013

Byron Bay: aamukävelyjä rannalla, skydive, ja rentoutumista..

Otsikostapa ne kaikkein oleellisimmat selviää, mitä täällä on tehty. Byron Bay on reilu 5000 asukkaa kylä, joka elää turismista ja reppureissaajista. Aivan ihana pikku paikka, jossa tunsi olonsa heti kotoisaksi! Meidän hostelli on nimeltään Cape Byron YHA, vähän kalliimpi mutta aivan rahojen veroinen hostelli. Siisti, kiva, ja tähän aikaan vuodesta hiljainen. Ollaan saatu olla aika rauhassa meidän 10 hengen dormissa, mikä on ihan kiva, onpahan tullut nukuttua kunnolla. Hostelli on korttelin päässä rannasta, jossa oon käynyt useamman kerran kävelyllä. Tänä aamuna heräsin aikaisin ja lähdin rantaan lävelylle, ilma oli hyvä ja oli ihanan rauhallista. Ranta on tosi hyvä surffaamiseen, ja surffareita olikin paljon liikkeellä jo aamusta.





Yhtenä päivänä käveltiin Riikan ja yhden brittitytön kanssa majakalle, joka on paikallinen nähtävyys. Samalla käytiin myös Australian mantereen itäisimmässä kohdassa. Katsottiin sieltä auringonlaskua, oli upea  näköistä. Yöelämääkin tuli vilkaistus, ja jos joku ei vielä tiedä niin mä hyppäsin tandem-laskuvarjohypyn!!! Se oli ihan uskomaton kokemus, josta oon vieläkin ihan fiiliksissä. Surffaamista oli tarkoitus kokeilla lisää, mutta se nyt jäi lähinnä huonojen ilmojen takia. Byron Bay on tosi kiva paikka jonne kannattaa tulla käymään. Vielä kivempaa varmasti olisi kesällä lämpimillä ilmoilla, nyt tuli vietettyä melko paljon aikaa sisätiloissa sateesta ja kylmyydestä johtuen. (On ihan hanurista että Suomessa on melkein lämpimämpää kuin täällä....). Paljoa ei ole kirjoitettavaa, joten kuvat puhukoot puolestaan!



4 kommenttia:

  1. Muistathan sit et suomessakin pääsee skydiveen, jos laji alkaa kiinnostaa enemmän :))
    T. blogia lukeva hyppääjätyttö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kommentista! :)

      Täytyy myöntää, että heti hypyn jälkeen googlettelin skydive Suomessa, ja löysin itseni selailemasta alkeiskursseja ja tietoa lajista :D oon vähän innostuvaista sorttia! Että ei sitä koskaan tiedä vaikka lähtisinkin tutkimaan lajia tarkemmin, oli se sen verran kivaa hommaa :)

      Poista
  2. Ja se on viä superpaljon kivempaa, kun saa hypätä ittekseen ja tehdä mitä haluaa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti! :) Oon asiaa tässä miettinyt, ja päätin että ens kesänä menen alkeiskurssille! Sen verran mahtavaa oli että täytyy päästä uudestaan ja opetella lajia :)

      Poista